2022-2023 Akademik Yılı İYTE EBU İhtiyaç Bursu Başvurusu Başladı

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 akademik yılına Enstitümüzdeki üç Fakülte kapsamında yer alan 18 lisans, 30 yüksek lisans ve 20 doktora programı ile heyecanla ve sizler için fayda sağlayacak gelişmelerle hazırlanmaktayız. Bu kapsamda,  “İYTE Eğitim Bursu Ofisi Koordinatörlüğü”müzün kuruluşunu ve burs talepleriniz ile ilgili Koordinatörlüğümüze başvuru yapabileceğinizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Eğitim Bursu Ofisi Koordinatörlüğü olarak, İYTE Vakfının, bağlantıda olduğumuz firma ve kuruluşların da desteğiyle sizlere Eğitim hayatınız boyunca doğrudan ulaşabileceğiniz destekleri iletmek ve bunlardan yararlanmanızı sağlamak için çalışacağız. Siz değerli öğrencilerimize sağlanacak katkıların, ülkemizin geleceğine yapılabilecek en anlamlı yatırım olacağı inancındayız.

“Eğitim Bursu Ofisi Koordinatörlüğümüz” aracılığı ile ve ekte yer alan başvuru formunu doldurarak en geç 28 Eylül 2022 Çarşamba saat 17.00’ye kadar başvuru yapabileceğinizi iletmek isteriz. Başvurular, Burs Komisyonumuzca değerlendirildikten sonra Burs almaya hak kazanan öğrencilerimize e-posta aracılığı ile bilgilendirme yapılacaktır.

Belirtilen tarihten sonra yapılan başvuruların kabul edilmeyeceğini dikkate almanızı önemle rica eder, eğitim hayatınızda başarı ve sağlık dolu günler dileriz.

Saygılarımızla.

Ek: 2022-2023 Akademik Yılı EBU İhtiyaç Bursu Başvuru Formu