İYTE’yi Tercih Eden Üstün Başarılı Öğrencilere Konaklama Bursu

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ile İzmirli iş insanı Nevzat Taşkın arasında burs protokolü imzalandı. Protokol öğrencilere Kampüste ücretsiz konaklama olanağı sağlayacak.

İYTE, art arda hayata geçirdiği iş birliği protokolleri ile 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) başarı elde eden ve üniversite tercihini İYTE’den yana kullanan öğrencilere sunduğu burs imkanlarını artırmaya devam ediyor.

İYTE ile İzmirli iş insanı Nevzat Taşkın arasında imzalanan ve Nevzat Taşkın’ın iş dünyasının tanınmış simalarından olan babası Tamer Taşkın’ın adını taşıyan “Tamer Taşkın Konaklama Bursu”, YKS’de ilk 1000’e giren ve İYTE’nin bölümlerinden birine yerleşen öğrencilere Kampüs içerisinde ücretsiz konaklama fırsatı tanıyacak.

Detaylı Bilgi için; Tıklayınız