İYTE Öğrencileri Yararına YDYO Kermesi Düzenlendi

Yabancı Diller Yüksek Okulumuz tarafından, okulumuz öğrencilerine sağlanan burs kaynaklarına destek olmak amacıyla düzenlenen kermesi, Eğitim Bursu Ofisi olarak ziyaret ettik ve öğrencilerimiz için hazırlanan güzel ortamda hep birlikte sohbet etme fırsatı bulduk.

Kariyer, Mezunlar ve Burslar eksenlerinden sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Canan Varlıklı hocamızla katıldığımız ve Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinem Bezircilioğlu ile çok kıymetli YDYO akademisyenleri ve  çalışanlarının yer aldığı, gün boyunca da İYTE mensuplarınca ziyaret edilen organizasyon, ihtiyaç sahibi İYTE öğrencilerimize katkı sağladı. Yiyecek-içecek ve ikinci el eşya stantlarında görev alan, keyifli bir konser veren ve alışveriş yaparak ihtiyaç sahibi arkadaşları yararına çalışan tüm öğrencilerimizle gurur duyduk.