“Gelecek için Tohumlar” Burs Programı Tanıtıldı

Huawei’nin Seeds for the Future (Gelecek için Tohumlar) programı kapsamında, Türkiye’de hayata geçirdiği ve İYTE olarak bizim de, içinde bulunduğumuz burs projesinin lansmanı yapıldı.

Türkiye’deki sekiz üniversiteden öğrenci ve kurum temsilcilerinin katıldığı ve 28 Kasım’da İstanbul’da şirketin Ar-Ge Merkezi’nde düzenlenen törenle, 10’u İYTE’li olmak üzere, 80 öğrencinin burs alması ile ilgili öncesinde Üniversitelerle imzalanan protokoller duyurulmuş oldu.

Burs programının öğrencilerin kendilerini geliştirmesi açısından çok önemli olduğunu düşünüyor, İYTE Rektörlüğü Eğitim Bursu Ofisi (EBU) Koordinatörlüğümüzce açılan “EBU İhtiyaç Bursu” başvuru ve belge yükleme sürecini tamamlayarak Eğitim Bursu Komisyonumuzca onaylanıp bu bursu almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.