İYTE EBU-UREV Burslu Öğrencilerimizle Buluştuk

Urla Eğitim Vakfı (UREV) tarafından burslandırılan öğrencilerimizle, İYTE Gösteri Merkezinde düzenlediğimiz kahvaltı organizasyonunda bir araya geldik.

Eğitimden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Gamze Tanoğlu, Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu, UREV Y.K.Bşk. Sayın Hale Pekerten, İYTE Eğitim Bursu Ofisi (EBU) ve UREV gönüllülerinin, bursiyerlerimizin yer aldığı organizasyonda, bursiyer öğrencilerimizin değerlendirmelerini ve görüşlerini aldık. Paydaşımız UREV’le burs süreçlerimizi daha iyi hale getirmek için istişarede bulunma fırsatı yakaladık. Birlikte eğlendik sohbet ettik.

Öğrencilerimize verdikleri destek nedeniyle yarımadamızın önemli sivil toplum kuruluşlarından olan değerli paydaşımız UREV’e, etkinliğimizin gerçekleşmesindeki katkıları dolayısıyla İYTE Üst Yönetimimize ve Destek Hizmetleri ekibindeki çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.