Vakıflar Genel Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Yılı Burs Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Vakıflar Genel Müdürlüğünce üniversite öğrencilerine verilen “Yükseköğrenim Bursları” ve “Yabancı Uyruklu Öğrenci Yükseköğrenim Bursları” için 2023 – 2024 eğitim yılında www.vgm.gov.tr üzerinden elektronik ortamda alınacak olan burs başvuru tarihleri duyurulmuştur.

2023-2024 eğitim yılında, yükseköğrenim bursu için öğrencilere aylık 1.250,00 TL verilecektir.

Başvurular, belirtilen tarihlerde tamamlandıktan sonra başvuru değerlendirme ve sonuç açıklama dönemlerine ilişkin tüm duyurular yine www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin Vakıflar Genel Müdürlüğü web sayfasını takip etmeleri ve başvurularını doğrudan www.vgm.gov.tr üzerinden yapmaları gerekmektedir.