Hüsamettin Tuğaç Vakfı Burs Duyurusu

Sevgili Lisans Öğrencilerimiz,

İYTE Rektörlüğü Eğitim Bursu Ofisi (EBU) Koordinatörlüğümüz aracılığı ile, Hüsamettin Tuğaç Vakfı tarafından; 2023/2024 YKS sonucu ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsüne yerleşen Fizik, Kimya, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerinde öğrenim gören üstün başarılı 3 (üç) öğrencimize burs sağlanacaktır.

Başvuru Koşulları

• TC vatandaşı olmak,
  • 2023 yılı YKS yerleştirmeleri sonucunda İYTE’nin Fizik, Kimya, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerden birine kayıt yaptırmış olmak,
  • Yerleştiği lisans programına girerken 2023 yılı YKS (Y-SAY) puan türünde Türkiye genelinde ilk 200.000 içerisinde bulunmak.
  • Mal varlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak,
  • 2023-24 Akademik yılında İYTE Rektörlüğü EBU Koordinatörlüğümüz kanalıyla burs almamış olmak.

Burs başvurusu için istenilen ek belgelerin, açık rıza metni ve başvuru formu ile birlikte aşağıdaki bağlantılardan indirilip eksiksiz doldurularak ıslak imzalı ve tek dosya içinde, Kütüphane Binası Z-30 numaralı odadaki İYTE Rektörlüğü Eğitim Bursu Ofisi (EBU) Koordinatörlüğümüze 19-28 Aralık 2023 tarihleri arasında elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Eksik ve/veya belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular işleme alınmayacaktır.

EBU’ya başvuran öğrencilerimiz arasından en başarılı 3 öğrencimiz, başvuru belgeleri ile birlikte ilgili Vakfa, burslandırımak üzere önerilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Son Başvuru: 28 Aralık 2023

Açık rıza metni