İYTE EBU, 2024-2025 Akademik Yılı İhtiyaç Bursu Başvuru Duyurusu

İYTE Rektörlüğü Eğitim Bursu Ofisi (EBU) Koordinatörlüğümüzce takibi yapılan ve İYTE Vakfımız tarafından verilen “İhtiyaç Bursu” 2024-2025 Akademik Yılı Başvuruları, 30 Eylül 2024 ve 06 Ekim 2024 tarihleri arasında Burs Başvuruları portalı üzerinden alınacaktır. Belirtilen son başvuru tarihi sonrasında yapılacak başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır. Portal, erişiminize 30 Eylül 2024 sabahı açılacak ve 06 Ekim 2024 23:59’da kapanacaktır.

Başvurularınız, mevcut kaynak ve bireysel puanınız dikkate alınarak EBU Eğitim Bursu Komisyonumuzca ön değerlendirmeye tabi tutulacak ve oluşturulacak listede yer alacak öğrencilerimiz burs almaya hak kazanacak ve sistem üzerinden bilgilendirilecektir.

Açılacak başvuru dönemi öncesinde İYTE EBU İhtiyaç Bursu Başvuru ve Belge Yükleme Rehberini ve sitemizde yer alan SSS sekmelerini incelemeyi unutmayın.

Başvuru Kriterleri

• T.C. vatandaşı olmak,
  • İYTE Hazırlık ya da Lisans Bölümlerinin 1. 2. 3. ve 4. sınıflarında okuyor olmak,
  • Lisans öğrenimini sürdürebilmek için maddi yardıma ihtiyacı olmak,
  • Disiplin cezası almamış olmak.

Önemli Not

• Daha önce ihtiyaç bursu alan öğrencilerimizin bursları devam etmeyecek olup her yıl yeniden başvuruda bulunulması gerekmektedir.
  • Başarı bursu alan öğrencilerimize ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
  • Farklı Vakıf/Kurum/Firma Burslarına başvuran ve burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz de, burs istatistikleri sürecinin sağlıklı işlemesi için EBU Koordinatörlüğü ile en kısa zamanda iletişime geçmelidir.