AkzoNobel Kemipol, Kansai Altan ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) İşbirliğinde Öğrencilerimize Burs Desteği

AkzoNobel Kemipol, Kansai Altan ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliği kapsamında, 2024-2025 öğretim yılı boyunca başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan İYTE öğrencilerine burs imkanı sağlanacak. Firma işbirliklerimiz sayesinde öğrencilerimiz TEV Vakfı üzerinden burslandırılacak.

Öğrencilerimiz, 2024-2025 akademik yılı Türk Eğitim Vakfı (TEV) burs başvurularında bulunarak bu burstan yararlanabilecek. Başvuru süreci sonrasında uygun bulunan İYTE Öğrencileri, ilgili Fakülte Dekanlıklarımızca görevlendirilen akademisyenler gözetiminde çevrimiçi mülakata alınacak.

Türk Eğitim Vakfı’nca üniversite öğrencilerine verilecek olan burs ödemeleri için başvurular 11 Ekim’e kadar devam ediyor.

Başvuracak öğrencilerimiz, başvuru şartları ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilir.